Wednesday, 22 February 2012

Ayat Majmuk - 21 Febuari 2012 (Dokumentari)

Para pelajar,

Terima kasih atas sumbangan yang diberikan. Ini adalah hasil kerja yang dibuat. Pada pelajar yang lain, sila berikan komen yang memberangsangkan agar kumpulan tersebut dapat memperbaiki hasil kerja pada masa depan. Sila letakkan ia di ruang komen seperti berikut :


Untuk kumpulan Penggunaan Internet / Alam Persekolahan

Sudut pandangan :
1. Maklumat - Adakah maklumat yang diberikan terperinci dan menyeluruh?
2. Grafik - Adakah grafik yang digunakan membantu menerangkan konsep dalam dokumentari?
3. Pendapat individu - Apakah yang menarik atau yang boleh diperbaiki oleh kumpulan ini?


Penggunaan Internet - Oleh Fatin, Nadiah, Norul & Nur Nadiah


Alam persekolahan oleh Iskandar, Ilya & Hakeem
Salam mesra
Cikgu.Azizah

1 comment:

 1. Komen Meekah dan Iskandar:

  Maklumat ini tentu mencukupi objektif yang mahu disampaikan kepada penonton dengan contoh-contoh yang menggambarkan sesuatu konsep, menjadikannyya semakin jelas. Contoh-contoh juga yang diberi adalah yang dikenal semua orang, menjadikan penyampaian informasi lebih mudah.

  Grafik yang digunakan mencukupi dan sesuai. Ia senang untuk difahami dan juga ia membantu penonton untuk memahapi mesej dan konsep dengan lebih seangn. Juga, grafik tersebut memembuat video itu tidak membosankan. Juga, ia tidak terlalu banyak.

  Hakeem - Video itu sedap untuk didengar, jelas. Ia agak menarik untuk melihat. Bahasa yang digunakan juga mudah untuk difahami

  Iskandar - Video ini memang relevan untuk beberapa golongan dalam masyrakat, kebanyakannya untuk golongan remaja. Ini memberi gambaran yang bersih, dan aliran video yang lancar menjadikan video ini tidak menghampakan seseorang.

  ReplyDelete